RATNI ZLOČIN U BJELOVARU POD PRITISKOM TERORA I KRIMINALA

Published on 20:29, 01/24,2017

JURE ŠIMIĆ JE TEŠKO STRADAO U PROMETNOJ NESREĆI DAO BI SAVIJETE I PREDLOŽIO BI OKRIVLJENOM JURI ŠIMIĆU, ZA RATNE ZLOČINE, DA PROGOVORI ISTINU O SVIM RATNIM DOGAĐANJIMA, I DA NE ŠTITI NIKOGA. 

Ovih dana sam pročitao u lokalnim novinama, kako je to već drugi puta od kako je Jure Šimić, doživio prometnu nezgodu... I ja lagano sumnjam u to - da nekome je cilj da se riješi Jure Šimića, koji znade neke ratne tajne. 

Jure šimić ističe da sve više dobiva otvorene prijetnje likvidacijom. Očito je da nad okrivljenim Jure Šimićom (HDZ), se vrši pritisak i sije strah... I to samo zato da on ne bi progovorio realnu istinu o ubojstvima ratnih zarobljenika. 

Nije samo Jure Šimić, taoc prijetnji, nego je taoc i cijeli Bjelovar, o tome mora se šutjeti i više od 20-tak godina. Šimić je trebao pristupiti, dana 23. siječnja 2017., na Županijski sud u Rijeci, zbog ratnih zločina u Bjelovaru. 

Čudna prometna nesreća desila se je ujutro u 06,00 sati, na brzoj cesti Sveta Helena (kod Sesveta), kada je na njegovo vozilo marke "Suzuki", naletjela Škoda Oktavija ZG., za čijim je volanom bio 33-godišnjak, sa 0,45 promila alkohola. Toga dana 06. siječnja 2017., Jure Šimić je išao na posao u Rovišće, gdje radi u veterinarskoj stanici. 

Advokat od Jure Šimića, ističe da okrivljeni Šimić, neće moći biti nazočan na sud-s-k-o-me ročištu u Rijeci, jer ima povrede glave, polomljeno nekoliko rebara, oštećenje lijevog bubrega i slezene... Između ostaloga da teško govori uz bolove... 


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 24.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3520. 


RUGLO NE MOŽE BITI VEĆE - DOK ONI UŽIVAJU RAJA STENJE

Published on 11:57, 01/24,2017

PAKLENI VAL MALOGRAĐANA I KURTIZANA U Velikome Trojstvu održana je kulturna priredba 21. siječnja 2017., u subotu "LIJEPOM NAŠOM", na kojoj su u prvim redovima sjedili političari; Damir Bajs, župan BBŽ-a i Marijan Coner, predsjednik skupštine BBŽa. Ima li se što kazati za tu dvojicu državnih funkcionera iz kojih nema pozitivnih plodova u našoj županiji i Hrvatskoj. 

Tu glume kako vole našu domovinu, a sve više ljudi je siromašno i bez posla, dok masovno mladi bježe iz imaginarne države. Koliko su njih dvojica nanijeli štete, i tobože opet ih glupa raja bira... Ne trebam ovdje pisati kako je Coner, nečasno smijenjeni s mjesta župana, dok i tadašnji tajnik županije Bajs u malverzacijama je preživio. 

Na priredbi u dvorani okupila su se razna kulturno - muzička društva. Gledajući sve to; primitiva je to velika i malograđanštvina... Dok se oni skrivaju iz narodnih nošnji, i uvijek istih šablona i klišeja, narod u "duhovnom mraku živi", bez vidljivoga napretka... Sakrivaju se iz lažnoga kiča.. 

Kamera je stalno pokazivala jedne te iste ljude; Petra Kanešića (HSLS), gradonačelnika Antuna Korušeca i njegovu ženu, Zdravka i Višnju Pevec,.., čak se je tu ugurao i predsjednik SDP-a Davor Bernadić. Okupili su se tu svi uhljebljenici na državnim jaslama iz našega kraja. Njih nije briga kako narod živi. U dvorani u Velikom Trojstvu, obična raja je sjedila gore na terasi - raja koja se nije vidjela, dok junačine su u prvim redovima...

Država je zadužena i pokradena do temelja, a oni se tu vesele i pjevaju... HSLS je prirepak HDZ-a, a prije je bio prirepak SDP-a. I tako sve u krug, i tu istu predstavu gleda opet glupa raja. Tu je i Stjepan i Branka Budinski, bivše komunjare koje su "hrvatinama" vodili domovinski rat. Tu se troši zadnja "lova" od bijednoga naroda. 

Ha, tu je i Hrvatska seljačka stranka Josip Dekalić, i Željko Ledinski,.., i kulturnjakinja Brankica Janči.. Sela su nam uvenula i radnici šeću po cesti, a ovi nam prikazuju trulu predstavu bez sluha "Lijepom našom", a od lijepe nije ostalo ništa - ostala je smo bahata i arogantna birokracija, koja sve više vrši svoj teror nad hrvatskim obiteljima... 

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 24.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3519. 


NAPRAVIO SI KUME DIJETE I NEĆEŠ GA PRIZNATI

Published on 12:21, 01/23,2017

DA MALO PIŠEM, O SEBI I SVOJIM DOGAĐANJIMA (1) 

Selo; DROPKOVEC, Općina Gornja Rijeka - Koprivničko-križavačka županija

Išli smo tako jednom početkom svibnja 1997., ja i moj vjenčani kum Branimir Rudelić - Ruda, na kupanje u Varaždinske Toplice. Tom prilikom sam ja vozio njegov auto Fiat Regatu, jer Ruda je toga dana popio nekoliko piva... Išli smo preko Križevca prema Kalniku i došli smo u selo Drobkovec. 

No, kada smo izlazili iz Dropkovca, vidim ja jednu mladu curu kako stoji uz cestu, i stanem ja i otvorim prozor, i u šali ju upitam: ideš li curo s nama na kupanje? Ona kaže da ide i da mora uzeti iz kuće kostim za kupanje... Pita ona nas; da li može s nama ići i njezina" tetka". Ruda kaže neka ide. I evo stvarno one sjednu u auto na zadnje sjedište. 

I tako mi dođemo u Varaždinske Toplice, i Ruda kupi ulaznice za te dvije tada nama nepoznate ženske osobe. Koje smo upoznali usput. Mene je bilo sram se s time ženskama kupati - jer ova starija izgledale mi je ružno. Ja pliva u velikom bazenu, a moj kum Ruda u malom bazenu leži i grli i ljubi obadvije.. 

Kaže meni Ruda na bazenu; "kume ja sam se dogovorio sa malom Valentinom da poslije idemo na seks. Dok smo se već sat vremena iz-kupali, sjednemo mi u auto, i Ruda mi kaže - da stanem negdje uz put. I stanem ja u mjestu Hrastovec,..., kod neke gostionice... Kažem ja Rudi: da ne dam mu - da vozi, jer je pod gasom - da ću ih ja odvesti u šumarak kilometar dalje, i da ključ od auta ću uzetu sa sobom... 

I tako ja uđem u gostionicu a ova starija - koja se zove Nada Plavšić, krenula je za mnom. Naručim se ja gusti sok od marelice, a ova gleda u mene.. Pitam ja nju što će piti - a ona kaže pivo. Mene je sram uopće biti u društvu sa ovom, ona ima 48 godina,a ružna je kao vrag. Tješim se ja - jer nema puno gostiju u toj gostionici... 

I tako pijuckam ja sok i grickam "zrna od kave" iz dosade... Pita ona mene - kaj oni tamo rade? A ja joj kažem da se j..u, i što pita: je li nije vidjela da su se dogovorili i što se sad pravi luda? Prošlo je jedno vrijeme i ja sam popio sok, a Nada pivo. Kažem ja, da idemo vidjeti što se dešava tamo. 

Dođemo mi blizu auta, no bila je noć, a mojem kumu na mjesečini "guzica se ljeska", neću ja Rudu prekidati, jer čovjek je neoženjen i neradi ovakve stvari svaki dan. Vračam se ja u gostionicu, ide za mnom i Nada Plavšić, i pita: "što oni rade?! Pa, ja joj opet kažem - je li nisi vidjela što rade? Šuti ona, jer i ona bi htjela valjda... 

Naručim se ja ponovo sok, i ovoj pivo da tužno ne gleda - kako ja pijem... Iz kratkoga razgovora ja saznam da - ona laže i da Valentini (koja ima 18. i pol godina) nije tetka, nego mama. Popili mi piće i idemo ponovo prema šumarku, gdje je parkirani auto, a ono cestom idu zagrljeni Ruda i Valentina. Veseli oni se ljube bez prestanka.. 

Utrpali se mi u auto i krenuli smo preko Kalnika za Dropkovec i Križevce, pa u Bjelovar. Šapne u autu meni kuma da je mala dobra... Poslije je Ruda zvao telefonom Valentinu, koja se je već udala u Cubinec - kod Križevca. Ono što je najgore bilo - što Valentina je ostala trudna, A ne zna se tko je tata djetetu. Valentina je spavala tih danas s njih nekoliko..

I onda 22. siječnja 1998. godine, Valentina je rodila sina Valentina. Jučer je bilo ravno otkako je prošlo 19. godina. Ljuti me što moj kum ruda neće ni danas priznati da je to njegovo dijete... Kada je Valentina ostala trudna, njezina mama je Rudu prijavila policiji u Križevcima i Bjelovaru, da je silovao njezinu kćer. 

Rudu je pozvala bjelovarska policija na ispitivanje. Mene je tada jedan inspektor kriminalističke policije nazvao telefonom i pitao; da li je to istina? Kako je moj kum mene već upisao za svjedoka - ja sam inspektorici Moniki Zorić, sve objasnio - da je laž što je njena mama ispričala... I moj kum je potom oslobođen sumnje za silovanje - kojeg nije ni bilo... 

Par dana poslije od kako je moj kum bio na ispitivanju, čovjek se uplašio, i bilo mu je stvarno neugodno... Sjeli mi u auto i s nama Zvjezdan Borinić - Boro, (sad pokojni), i otišli smo u Dropkovec, kući kod Nade Plavšić. Našli smo je doma - bila je sama iako ona ima još djece, a muž joj navodno radi kao sezonac u Sloveniji. Ruda i Bori strpali Nadu P., na zadnje sjedalo Rudinog auta,, a ja vozim pravac Križevci-Bjelovar. 

Sjedi tako na zadnjem sjedalu auta s jedne strane Ruda, dok u sredini sjedi gospođa Plavšec, a s druge strane Boro. Stisnuli su oni nju u sendvič.. Viče Ruda na nju - tko ti je silovao kćer i čuška je po glavi?! Kaže on njoj: Vidiš ovoga debelog krmka Boru od 150 kila, ako ga sad pustim na tebe rasturiti će te kao "beba zvečku". Ja umirem od smijeha. 

Došli smo tako u policiju u Križevce, i da njima ta gospođa i mama od Valentine, kaže pravu istinu... Kažu u policiji da oni s tim slučajem nemaju ništa. Vozim ja za Bjelovar, ravno u policiju - gdje im je stvarno na kraju kazala Nada Plavšić, da je prijavila Branimira Rudelića - Rudu iz Bjelovara, zato što neće priznati da je njezinoj kćeri napravio dijete.. I samo tako otišao i rijetko se kada javljao... 

Zanimljivo je i ovo spomenuti da sin Valentin voli igrati nogomet, i da igra za jedan klub. A da Ruda cijeli je život proveo u nogometu.. I sada neka on kaže da nije ovo njegov sin. E, moj kume što se sad sramiš svoga sina! 

Ova priča može dakako biti poučna u sličnim slučajevima, ako netko slično doživi ovakve "lijepe i ružne" stvari... 

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 23.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3518. 


Ulična svijetla vidio sam da svijetle od jutro, a sada je već 10, 15 sati.

Published on 10:32, 01/23,2017

SVE ĆE PLATITI GLUPA RAJA Evo gledam kako u Trojstvenome Markovcu, cijelo jutro gori javna ulična rasvjeta. Sve će to platiti i ovako siromašna raja. Onaj tko je zadužen za tu rasvjetu, treba mu pod hitno dati otkaz. Kada se propada - onda neka se dostojanstveno propada. Uhljebe u državnim službama nije briga kako narod živi, njima je dobro. Skupljaju porez i sve vrste nameta i troše od raje... 

Milijun puta sam rekao da zemlja smo bezakonja i nereda... Zato ništa mi nije čudno kada u Saboru RH., zastupnik "Živog zida", Bunjac Branimir je kazao predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću (HDZ) da je Briselski projekt... Baš nas žele do kraja uništiti ti HDZ-ovski klonovi, koji su nas pokrali i osiromašili... 

Ulična svijetla vidio sam da svijetle od jutro, a sada je već 10, 15 sati. Koga briga što će gradska uprava u Bjelovaru, platiti električnu energiju od ubranoga narodnog novca. Tako se gospodari - a biju nas sve nevolje i nesreće, i nitko nije za ništa kriv... 

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 23.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3517. 


NEGO FARIZEJSKI SVAĐAJU MEĐUSOBNO LJUDE I RADE PODJELE...

Published on 10:32, 01/23,2017

CIVILIZACIJA POSTAJE SVE VEĆE RUGLO BEZ ISTINE POLITIČARI I SVEĆENICI SAMO PRIČAJU, A NIŠTA NE TVORE, NEGO TAKO VEŽU TEŠKA BREMENA I TRPAJU IH NA LJUDSKA PLEĆA, NI MALIM SVOJIM PRSTOM ONI NE ŽELE DA BREME PRIHVATE... NEGO FARIZEJSKI SVAĐAJU MEĐUSOBNO LJUDE I RADE PODJELE... 

Današnji čovjek ne želi priznati da je duševno bolestan, da tako nije ne bi čovjek šutio na sve pojave koje čovječanstvo sve više guraju u ponor... Svako veće u desetak minuta televizijski kreatori bombardiraju ljude sa glupim reklamama i propagandom.... 

Dok ljudi u svome domu večeraju; a ono reklame na TV-u o tabletama - grčevi, vjetrovi, bolovi,.., proljev... Pitajte liječnike i formaceute za savijete... Ja imam osjećaj da ljudi su postali dresirani konji koji svakim danom slušaju ponižavajuće reklame... 

Između ostaloga u reklamama se reklamiraju seksualni preparati "afrička šljiva", no i tablete za lakši san, tablete da lakše se diše,.., i tablete da lakše se sere... Koji su to sve kreteni da slušaju na dan i stotinu puta ovo sve što pišem... Te njihove sve preparate samo koriste budale... 

Mediji ne samo da rade štetu ljudskome rodu, nego čovjeka čine bolesnim, jer mu uzimaju vitalnost činjenja i razmišljanja.. Ljudi sjede paralizirani i hipnotizirani pred svojim TV-e prijemnicima... ONI slušaju mnoge laži i iluzije i zablude... 

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 22.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3516. 


Mesić je kao predsjednik SFR-jugoslavije, od 15. svibnja 1991., pa sve do 24. prosinca 1991. godine

Published on 23:13, 01/20,2017

ZA MESIĆEVE RATNE ZLOČINE NE POSTOJE NIKAKVI SUDOVI 
Sve raznovrsne TV-e emisije "Heroji Vukovara", gdje su ostali ležati mnogi mrtvu Hrvati, i drugi ljudi,.., trebao bi takve emisije gledati Vrhovni komandant JNA, Stjepan Mesić, koji je bio na najvišoj funkciji jugoslavenske vojske. Mesić je kao predsjednik SFR-jugoslavije, od 15. svibnja 1991., pa sve do 24. prosinca 1991. godine, proveo na vrlo odgovornom političkom mjestu. 

Večeras (20.01.2017.), je emitirana strahovita emisija na prvome programu HRT-a, o stradanju ljudi u Vukovaru. Ni dan-danas pravi krivci za velike ratne zločine nisu kažnjeni. To je dokaz da u Hrvatskoj, ne funkcionira hrvatsko pravosuđe, i druge institucije - koje bi trebale progoniti sve zločine. 

Naslijedili smo nekažnjene zločine iz Drugog svjetskog rata, pa opet smo 1991., dobili nove nekažnjene zločine. Ni sud ni policija ni državno odvjetništvo ne redi svoj posao. Ova zemlja postaje sve gore poprište zla i bezakonja... 


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 20.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3516.
 


HRVATSKI PARLAMENT JE POSTAO CIRKUS I RUGLO

Published on 22:24, 01/20,2017

TO JE UMORSTVO DEMOKRACIJE U HRVATSKOM SABORU ČIME NETKO DOĐE U SABOR RH., I POČNE GOVORITI ISTINU, ODMAH GA "BIVŠA UDBA" IZBACI VAN..

Ovo je prava sramota; što se je danas desilo u Saboru Republike Hrvatske. Da dva zastupnika "Živog zida" osiguranje sabora nosi na rukama van. Prije sam kritizirao Ivana Pernara i Ivana Vilibora Sinćiža, kada nešto nisu dobro radili, ovaj puta sam uz njih... 

Udruga "ŠTIT" iz Bjelovara, osuđuje diktaturu pod-predsjednika Sabora RH., Željka Reinera (HDZ). Ovo je čist samovolja i zloupotreba položaja i ovlasti... Rejner poslije ovakvog događaja - zauvijek treba maknuti iz Hrvatskog parlamenta. Njegova samovolja nije volja Hrvatskog naroda.. 

Ovo je čisti dokaz da već godinama u hrvatskim saborom vlada "šačica moćnika", koja sve drži u svojim rukama. Umjesto da "veliko breme" se skine sa leđa naroda, u najvećem tijelu države skrivaju se veliki kriminali, ubojstva i pljačke, i drugi svi razni zločini....
 


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 20.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3515.


OPET NAM PRODAJU BRUTALNO LAŽI BIVŠI PARTIZANI, KOMUNISTI, ČETNICI, UDBAŠI, KOSOVCI I PETOKOLONAŠI...

Published on 11:33, 01/19,2017

MRAČNE SILE NAD HRVATSKOM VLADAJU 

VATIKAN-PAPA-HITLER-TITO-TUĐMAN 

METNULI SU NAS U EUROPSKU UNIJU "TOR" GDJE NAS BUDU SVE VIŠE IZGLADNJIVALI I DUHOVNO POTISKIVALI. DA BI TUĐE SILE POKRENULE SVOJU INDUSTRIJU. ONI MORAJU IIZAZVATI KRIZE I SUKOBE I EVENTUALNO RAT. TAJNO VLADANJE HRVATSKOM JE ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOSTI...

Godinama ljudi nisu svjesni za što glasaju na izborima u Hrvatskoj. Prvi predsjednik Franjo Tuđman, bio je izgubljeni hegemon, dok ovi drugi predsjednici koji su došli iza njega nisu ništa bolji. I sada se tama prostire nad bezdanom... 

OPET NAM PRODAJU BRUTALNO LAŽI BIVŠI PARTIZANI, KOMUNISTI, ČETNICI, UDBAŠI, KOSOVCI I PETOKOLONAŠI... HRVATSKI ČOVJEK JE INTELEKTUALNO SLIJEP DA SVE TO VIDI, JEL GODINAMA HRVATE MENTALNO ZATUPLJUJU I ZAGLUPLJUJU... NETKO JE ZA TO KRIV... 

Eto, i crkveni Bog iz Vatikana lebdi nad Hrvatima,.., koji sve gore i bjednije žive. Mnogi ne znaju da Rimokatolička crkva nas je odavno izdala, i dušu svojih vjernika đavlu predala... Uzimamo novce (kredite) iz MMF-a da bi kao država platila članstvo u NATO-u i EU. Treba ispitati poreklo našega morala. 

APSOLUTNO MI NEMAMO VEZE SA NIČIME. JER MRAK I TAMA BDIJU NAD NAMA: ZA KOGA I ODNOSU - ZA ŠTO? OVDJE JE POTREBAN NOVI I ODREĐENI POJAM ŽIVOTA. KAKAV JE SMISAO ŽIVJETI "BEZ SVJETLA" U LAŽIMA I OBMANAMA... 

Hrvatska je dobila Američko i Vatikansko sjeme demokracije, i sad smo sami svjedoci kakvi ljudski usjevi su niknuli.... Zlo sjeme klija, i dalje, i nema nikoga da ga počupa...I korijenje mu u vatri spali... Rimo - Papina ekonomska šok terapija "američkoga tipa" je na djelu... Poslije američke okupacije Iraka, Libije, Sirije, itd, ..., gospodarski i politički život u tim zemljama korjenito se promijenio - poubijano je milijun ljudi... 

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 19.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3514.


KRIMINALNA HOBORNICA U BJELOVARU

Published on 13:05, 01/18,2017

OVO JE LICE PRAVOSUĐA I POLICIJE U BJELOVARU Sudac Darko Laklija, gubi sve više živce, i ne zna što uopće radi. Hoće me na nasilni način osuditi bez dokaza, i tko zna po koji put već. Laklija me sudi oko 14. godina i nikako da me osudi. I nikada ni u jednome postupku me nije oslobodio krivnje... 

Jučer (17.01.2017.) sam se pojavio opet na glavnoj raspravi u Prekršajnom sudu u Bjelovaru, po optužnome prijedlogu načelnika policije u Bjelovaru, Žarka Čanađije, koji već 15-estak godina me progoni... A ja još uvijek sam ne osuđen i ne kažnjeni. 

Na ponovljenu zakazanu raspravu "opet" nisu došli moji tužitelji i njihovi svjedoci. To suđenje postaje prava sprdačina. 

Čak su pozvali lažnu svjedoka Ivanu Sabolović (rođ. 29.03.1980.) da me tereti u ovome sudskome postupku; Broj: 2. PpJ-513/16., koja je izjavila pred sucem Darkom Laklijom,..., da dana 18.05.2016., nije radila u klubu "Rulete", u Haulikovoj ulici 23., u Bjelovaru, da ju je nazvala kolegica Marinela Benkus, i rekla da je pozvala policiju protiv Branka Stojkovića, koji radi nered... Došla sam tamo i sjećam se da okrivljeni B. Stojković, nije pravio nikakvi nered. 

Zatim je došla policija koja mene nije legitimirala, već je legitimirala, djelatnicu kluba Marinelu Benkus. Policajci koji su došli bili su vrlo uljudni i korektni prema meni. 

Od predsjednice suda Sanje Klaude, tražio sam pismeno u nekoliko navrata izuzeče suca Darka Laklije, koja je uvijek moj zahtjev odbila. Čak sam podnio nekoliko kaznenih prijava; zbog zloupotrebe službenog položaja i ovlasti... 

Na prošloj raspravi koja se je u ovome predmetu održala 08. rujna 2016., na koju nitko nije došao - tada sam zatražio od sudca Darka Laklije, da me u ovome postupku oslobodi krivnje, ali Laklija očito tjera inat, i ne želi me samo tako osloboditi... Pitam vas: kako se takvo "pravo" može održati bez morala, istine i pravde..?! 

Sudac Laklija želi me pošto-poto osuditi, u njemu gori "strast i žudnja" za osvetom, i to da već jednom ja budem osuđen, a on da maše sa presudom... 

Sudac je počeo i vrijeđati me i ujedno se i opravdavati; da je on završio pravo, i da nije kupio diplomu. itd. Da ja sjednem na njegovo mjesto i da sudim. I ovo mi je spočitao da sam poznata osoba, i da poznajem veliki krug ljudi... 

Činjenica je, da kada je "lažna svjedokinja" I. Saboloviić, kazal da "ništa nisam počinio", ja sam rekao - eto vidite i na-smijao sam se... Sudac se je trznuo i kazao da u zapisnik se upiše meni opomena. Ja sam se i dalje smijao, na što mi je sudac Laklija rekao - "je li sam ja pismen čovjek? I je li imam kućnoga odgoja!" 

Moram ovdje reći da pravo i zakone znam bolje od sudca Laklije, a što se tiče pismenosti: sudac neće nikada - ni u tri života pročitati toliko književnih djela, koliko sam ja pročitao... A i drugih stvari.. To njegovo podcjenjivanje me uopće nije moglo povrijediti... 

Još na prošloj raspravi sam obavijestio (08.09.2016.) pismeno tele-FAX-om u 14,02;02 sati, unutarnju kontrolu policije MUP-a u Zagrebu. I u dva navrata sam telefonski razgovarao sa inspektorom Prvoslavom Kuljićem, koji radi u unutrašnjoj kontroli. Gospodin Kulić je bio nekada djelatnik policije u Bjelovaru. Pa stoga dobro je upoznat sa mojim svim slučajevima... 

Marinelu Benkus koja je pozvala policiju protiv mene - drugi dan je u kazinu "Rulete" dobila otkaz. U ova sudska spora pozvana je kao glavna svjedokinja, u oba slučajeva je izbjegla raspravu na Prekršajnom sudu u Bjelovaru, i ako je uredno primila sudski poziv. 

Na kraju i ovo želim spomenuti - da dana, 16.01.2017., sam preporučeno primio poštom Presudu drugoga stupnja iz Zagreba, od Visokog Prekršajnoga suda, gdje sam oslobođen "optužbe" u predmetu Brij: Iž-226/2013., I to je još jedna presuda u nizu koja je odbačena od bjelovarskog suca Darka Laklije, i korumpirane Čanađijine policije. 

Između ostaloga sam obavijestio i gospođu Mirjanu Tesar, policajku, koja radi u unutarnjoj kontroli Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske. Oni svi koji čitaju ovo neka sami prosude ima li kriminala u sudu i policiji, i da li je na djelu stvarna "kriminalna hobotnica" u Bjelovaru. 

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 18.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3513.


Hrvatska stranka reda surađuje sa srodnim strankama u domovini i u inozemstvu

Published on 16:45, 01/17,2017

BRANKO STOJKOVIĆ JE POSTAO ČLAN HRVATSKE STRANKE REDA Branko Stojković iz Bjelovara, postao je član; Hrvatske Stranke Reda, koju predvodi kao predsjednik gospodin Darko Duga, iz Novigrada Podravskog. 

Hrvatska stranka reda je politička stranka ljudi, okupljenih oko zajedničkog djelovanja utvrđenoga programom, deklaracijama, rezolucijama i odlukama te ovim Statutom i drugim općim i pojedinačnim aktima tijela stranke.

To je ujedno i narodna stranka svih slojeva hrvatskih građana, koji žele ostvarenje ciljeva pravednosti, reda i poštovanja zakona.

Hrvatska stranka reda surađuje sa srodnim strankama u domovini i u inozemstvu, ako to pridonosi ostvarivanju programskih ciljeva Hrvatske stranke reda, te se može učlaniti u srodne međunarodne udruge.


----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
----------------------------------------------------- 
Objavljeno: 17.01.2017.
----------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
----------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3511.


U PLAMENU IZGORJELA VIKENDICA OD BIVŠEG DJELATNIKA TAJNE SLUŽBE SFRJ-a.

Published on 16:00, 01/16,2017

U IZGORJELOJ VIKENDICI BILE SU I UMJETNIČKE SLIKE Božidar Graber - Boško 

Izgorjela je prošli tjedan vikendica u Višnjevcu (u općini Veliko Trojstvo) od Božidara Grabera - Boška, bivšeg zaposlenika Službe državne bezbednosti SUP-a. Graber je bio djelatnik od tajne Milicije u Bjelovaru. 

U drvenoj vikendici u Višnjevcu u nedjelju buknuo je požar 08. siječnja 2017., u poslijepodnevnim satima. Prva procjena kaže da je šteta od otprilike 70-tak tisuća kuna.

Neki mještani u Višnjevcu pričaju kako "Boško" je podmetnuo požar sam, jer je osigurao vikendicu... Vikendica je potpuno izgorjela do temelja. Na mjesto događaja poslije vatrogasne službe, izašla je i policija. Navodno je utvrđeno; da je uzrok požara neprikladno izgrađeni kamin - odakle se plamen bio proširio na drveno krovište. 

Između ostaloga obližnji susjedi su prijavili požar, oni su vidjeli vatru i dim. Priča se da Graber, je naložio kamin jer očekivao je goste. Kada se je požar desio vlasnik vikendice je bio desetak kilometara dalje u podnožiju Bilogore. 

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
------------------------------------------------- 
Objavljeno: 16.01.2017.
------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3510.


GOTOVA JE HRVATSKA, PUKLA JE DO KRAJA

Published on 23:43, 01/15,2017

DOSTA JE BILO ŠIRENJA LAŽI I OBMANA OD IMAGINARNOG DRŽAVNOG VRHA U HRVATSKOJ !


Samo smo vidjeli veliku bijedu i siromaštvo...
SVAKI PRAVI HRVAT I HRVATICA DOK PROČITAJU OVAJ MOJ TEKST TREBALI BI SE DUBOKO ZAMISLITI. JA DONOSIM PRAVE VIJESTI IZ ZAGREBA. TE, NAROD JE POKAZAO ŠTO MISLI O DRŽAVI I PREDSJEDNICI RH., KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ I KARDINALU JOSIPU BOZANIĆU I SVIM DRUGIM POLITIČKIM LAŽNJACIMA... 


Ovako izgleda trg oko 15,00 sati u Zagrebu, i pitam vas gdje su slavljenici?! 

Danas, 15. siječnja 2017., u 12 sati počeo je koncert na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, na kojemu je bilo oko dvjesto ljudi. Uglavnom to su bili do-vučeni po narudžbi statisti,.., koji su imali u rukama male zastavice s hrvatskom grbom - oni su mahali ispred televizijskih kamera.... Dok svuda naokolo trg je bio pust i prazan... 

Danima su preko medija najavljivali i pozivali ljude na koncert "Moja domovina" za 25. obljetnicu priznanja Hrvatske, gdje se trebaju okupit brojni eminentni izvođač. 

Gledao sam poslije Dnevnik od HRT-a, na prvom programu, u 19,00 sati, kako su novinari snimili "šačicu ljudi u prvom" planu, kako se vesele... Ta slika trebala je "zastraniti" pravu istinu... Montirane slike su emitirani i na drugim televizijama - kao se narod veseli... 

Onda je prošlo na trgu dva-tri sat, i Potemkinova bina, tj. koncert, u mah su isparili, odnosno muzičari su pokupili instrumente i demontirali binu i nestali... Ta lažna predstava koja označava nešto - što u stvarnosti ne postoji, već postoji samo kao privid i opsjena. Jer to je prevara mnogih građana... 

Dosta je bilo širenja laži od vodećih političara koji nisu sposobni izvesti zemlju iz ozbiljne krize. Ovo što rede odgovorni ljudi je zamagljivanje očiju raji. S lažnom propagandom drže se već godinama mnogi ljudi u neprosvjetljenosti. Ne trebam ovdje opisivati kako građani stvarno žive... 

Političari da žele dobro Hrvatskome narodu, a da žele ne bi više varao narod,.., nego pošteno bi rekli "takva i takva" stvar - propali smo - moramo sve iz početka početi raditi... 

Da me ne bi tko krivo shvatio - ja volim Hrvatsku, i ovo nije upereno protiv nje, nego protiv zlikovaca koji zlo i ne dobro rade... 

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
------------------------------------------------- 
Objavljeno: 15.01.2017.
------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3509


KOLIKO TAKVIH IMA U NAŠEM GRADU I DRŽAVI

Published on 19:11, 01/14,2017

CAR GRADA BANKAR RADAKOVIĆ - KOGA TREBA PITATI: ŠTO NIJE NJEGOVO?!KAKO JE HOTEL CENTRAL U BJELOVARU, UNIŠTEN I OBEZVRIJEĐENI POSLIJE KUPIO PETAR RADAKOVIĆ ?! 

Sjećam se kako je mjesecima trajala agonija i drama, kada je u hotel "Central" u Bjelovaru, odsjeo lažni poduzetnik iz Gornjeg Tomaša Srećko Raić. Koji je bez jednoga novčića da plati zakupio cijeli apartman. Danima je radila kuhinja "non stop", tu su svi se dolazili gostiti, koga bi pozvao na hranu i piće Raić. Puni pladnjevi pečenog mesa na tacama su letjeli... Konobari su trčali kao ludi. 

A Srećko Raić je imao sve veće prohtjeve i želje. On se je tako postavio kao neki šumarski poduzetnik, a u biti je imao samo dvije ručne motorne pile, koje je kupio na virmane,..., dok u banci na žiro-računu nije imao nikakvih novaca. Tako sa bezvrijednim papirima je plaćao "sve oko sebe" živo, pa čak i luksuzni boravak u hotelu "Central" u Bjelovaru.

Danas, mi sve to izgleda čudno i glupo, da Raić je uspio obmanuti tolike ljude - koji su mu naivno vjerovali. Hvalio se; da će on kupiti taj hotel, i da će biti vlasnik... Osoblje hotela još više mu se zato pokoravalo... Kada su poslije shvatili da Raić samo obećava i laže,..., potom su ga izbacili van. Srećko Raić na kraju je završio u zatvoru i psihijatrijskom liječenju... Ugostiteljstvo "Central" kraj svih poslovnih dugova, i još jedan dug je dobio. I tako na kraju uništeni "Central" povoljno je kupio Petar Radaković. 


BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Hrvatska Udruga "ŠTIT"
URED: Masarykova 8
------------------------------------------------- 
Objavljeno: 12.01.2017.
------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3506.


NITKO NE MOŽE POBJEĆI SVOJOJ SUDBINI

Published on 19:10, 01/14,2017

UMIRU SUCI KOJI SU GLUMILI BOGOVE NA ZEMLJI Povod moga pisanja o sucima o onima koji dijele "navodno" pravdu je taj - da i sam se na kraju pitam, jesu li suci grešniji od onih koje oni sude?! Vidio sam puno raznih sudbina onih sudaca koji su radili na sudovima - bilo to Općinskim ili Županijski,.. 

Dosta se sudaca u mirovini i po stare dane dalo alkoholu... Neki su izgubili i svijest... Do ima onih koji su postali nesretni. Očito sudska profesija ih je deformirala. Sve religije i sekte vjeruju da postoji neki tamo Bog, onaj koji dijeli pravu pravdu. 

Ljudi kao suci dali su se pravo da glume Boga, ali s druge strane nema nekog autoriteta koji bi ih ispravio - kada bi zemaljski suci zastranili i zabludjeli... Tako gledam kroz prizmu i moj grad Bjelovar, u kojemu živim. Pa, tako vidim i mnoge nepravde - a imamo tolike suce koji moralno i etnički nešto predstavljaju. 

Ali da se ne varamo - jer znamo da u sudovima u velikoj mjeri vlada korupcija i pri-stran-osti, ili bolje rečeno kriminal... Zbog toga zu društvu je stvorena "smutnja" i bezakonje... Takva klima je stvorila mnoge probleme, pogotovo u politici... 

Kada sam kod svoga grada - pitam se kako su mekušci, adžuvani, i ženskobanjast i muškobanjasti,.., preuzeli u našem Bjelovaru, svu svu vlast i uspostavili svoj režim... Umro je u Bjelovaru, sudac Mihael Malčić (1930), i ono što mi je na njegovoj smrtovnici palo u oči - su dvije stvari; "sudac u mirovini" i "pričuvni pukovnik HV-a". Ovu drugu stvar ostavljam vama da je sami komentirate. 

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Hrvatska Udruga "ŠTIT"
URED: Masarykova 8
------------------------------------------------- 
Objavljeno: 13.01.2017.
------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3507.


NEUNIŠTIVI I NESLOMLJIVI BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

Published on 19:09, 01/14,2017

MILIJUNSKI BRANKO STOJKOVIĆ IZ BJELOVARA Baš i nije nezanemariva brojka - da sve ukupno oko milijun ljudi čita članke od Branka Stojkovića iz Bjelovara. Uzmimo na-primjer da blogu u BiH-a, je posjetilo stranice: http://stitonosa1958.blogger.ba - s današnjim danom 231.543 osobe. Dok samo u malo više od dvije godine blog CROSTOJKOVIC1958 http://crostojkovic1958.blog.hr je posjetilo 172.598 ljudi. Da drugi blogovi i ne spominju se u RS i Americi. 

Uglavnom; Branko Stojković je pisao o svim različitim temama. Imao je svoje mišljenje - o politici, filozofiji i religiji,..., dakako on nije ni sport zanemario... Teme su mu bile i opći kriminal. itd. Stojković je napisao na tisuće i tisuće svojih tekstova i kritičkih mišljenja. Prije nego što je policija iz Bjelovara, protuzakonito i to bez sudskoga naloga skinula od Udruge ŠTIT internetske stranice www.stit-bjelovar.hr bilo je u pet godina "pet milijuna" posjeta. I vidjelo je preko 270 stranih država. 

Onda je iz inata i revolta osvanuo letak u Bjelovaru - s podrugljivom porukom: "Tko nije pročitao Stojkovićev WEB nije ni za jeb!" Nikada iz bjelovarske policije nisu izvijestili građane - zašto je policija skinula s interneta elektronske novine od ŠTIT-a. Iako je taj slučaj djelomično bio na sudu. Hrvati i Hrvatice sve će vam biti jasno dok upišete u Google pretraživač ime i prezime - Branko Stojković, i malo istražite o istini i pravdi i zdravom životu... 


BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000 
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
------------------------------------------------- 
Objavljeno: 14.01.2017.
------------------------------------------------- 
http://crostojkovic1958.blog.hr
------------------------------------------------- 
Broj članaka: 3508.


1 2 3 4 5 6 7  Sledeći»